R.I.P Johan Remmelg <3

0kommentarer

Hejsan , kanske lite sent ute men R.I.P Johan ! Helt sjukt hur det kunde gå så illa .. Min brors kompis var där och kollade och han blev helt chockad (stav) både för händelsen och för hans Johans pappa . Hans pappa gick runt och skrek hur mycket som helst .. Tänk vad hemsk och se sitt barn ligga där :'( Usch ! Han var ju så sjukt ung :''(

* 5 november 1995 - † 28 august 2011


Det vara bara några hundra meter efter starten, på en raksträcka efter den första kurvan som pojken, 15 år gammal, körde omkull. Smällen var otäck och föraren blev liggandes.
Avbröt tävlingen
...
Ambulans tillkallades och föraren kördes sedan till Centrallasarettet i Västerås. Heatet avbröts omedelbart och sedan stoppades även hela tävlingen, den fjärde av sex deltävlingar i SM-serien.
– Tävlingsledningen samlades och tog beslutet att avbryta hela tävlingen, säger Peter Isgren, koordinator för motocrossektionen på Svenska motorcykelförbundet (Svemo), till Sportbladet.
Har avlidit
Vid 14:41 meddelade polisen att mannen avlidit.
”Den skadade är en 15-årig pojke som deltog i tävlingen, han har avlidit av sina skador. Tävlingarna har avbrutits och ett kristeam sammankallats”, skriver polisen.
Svemo kommer att inleda en utredning kring olyckan.

Familj och vänner , jag beklagar så otroligt mycket !!

R.I.P JOHAN REMMELG !! <3


Kommentera

Publiceras ej