Har inte bloggat på hur länge som helst nu men de är pga av att jag inte sitter vid datan så ofta när jag har mobil o surfa på men jag försökte att mobilblogga men de gick ju sådär kan man ju säga .. Men jag ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan!!! Anledningen till att jag sitter vid datan é att mobilen dog .. tehe.. De får vara allt för idag , lägger upp lite låtar jag brukar lyssna på oxå! Lyssna på dom och SPRIIID dom! (Kan inte bädda in sista låten så ni får länken nu http://youtu.be/dno8_-cr9Gg )
 
xoxo /M♥
 
 
Har inte bloggat på hur länge som helst nu men de är pga av att jag inte sitter vid datan så ofta när jag har mobil o surfa på men jag försökte att mobilblogga men de gick ju sådär kan man ju säga .. Men jag ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan!!! Anledningen till att jag sitter vid datan é att mobilen dog .. tehe.. De får vara allt för idag , lägger upp lite låtar jag brukar lyssna på oxå! Lyssna på dom och SPRIIID dom! (Kan inte bädda in sista låten så ni får länken nu http://youtu.be/dno8_-cr9Gg )
 
xoxo /M♥
 
 
En vän till mig la upp en text på bdb (dv) som jag bara måste skriva: 
 
The difference between me & her ?
I can make him
SMILE
With my clothes on.
Hejsan , idag har jag varit i stan idag igen .. ;) Jag , Molly o Mamma mötte upp Maja o Emma på stan och de blev väl lite shopping .. Tihi (a) Köpte underkläder , smak läppstift , en tröja och solbrillor :D Har ingen bild på underklädesplagget för jag har på mig de , men har bild på de andra :) Dock har min kamera inge batteri så jag tog med mobilen :) O snart ska jag in o köpa mobil åxå :DD Sen ska jag köpa hörlurar , jag ska klippa mig , jag ska köpa Britney Spears parfym (den lila eller rosa runda burken) , sen måste jag köpa concealer (stav) och roughe (stav) + lite annat smått å gått , fast tror mamma betalar klippningen :)♥ Nej nu ska ni få se bilderna ! 
 
xoxo /M♥
 
med dethär inlägget säger jag God Natt och God Morgon :)
Hejsan! Sitter o fortfarande kikar på Dear John :) Den e så göllig :* Fast nu bloggar jag iof.. Men jahaja, nej nu ska jag ska fortsätta titta , de blev ett kort inlägg ;b

xoxo /M
Woooow , nu har jag precis tittat klart på "john tucker must die" , den är jättebra .. fortfarande xD Haha , satt o läste igenom Nisvet Suljics statusar och hittade en jääääättevacker status .. Den får mig faktiskt att se om när de gäller killar ! Om en tjej blir tillsammans med någon borde hon läsa igenom denhär texten och om de mesta stämmer så är de rätt kille!!! Här är texten: Hitta en kille som kallar dig vacker istället för het. Som ringer upp dig när du lägger på. En som kommer att ligga under stjärnorna och lyssna på dina hjärtslag eller som kommer att hålla sig vaken bara för att se dig sova. Vänta på killen som kysser din panna. Han som vill visa dig för hela världen när du har på dig mjukisbyxor. En som håller din hand framför sina vänner. En som tycker att du är vacker utan smink på. En som ständigt påminner dig om hur mycket han bryr sig o dig och hur lycklig han är att ha dig. En som vänder sig till sina vänner och säger "det är hon" när du går förbi. 
 
SÅÅÅÅÅÅ  VACKEEEERT ! Man blir ju tårögd :') Men de lär jag bli snart iaf för nu ska jag titta på Dear John
 
xoxo /M♥
Hejsan! Blir ett snabbt inlägg ! Nu ska jag kika på John tucker must die , en grymt bra romantik/komedi film :D Sen så blir det nog att titta på Dear John , har tittat en bit förut men tittade aldrig klart så :P Nej nu slänger jag in en bild! Och jag lägger upp en bild där jag visar naglarna bättre åxå :D

xoxo /M♥
Yessica har fixat till min blogg så att den äntligen ser bra ut! Tack!!! Nu kan jag blogga igen utan att tänka på hur jävla ful min blogg ser ut , den vart skitans fin! :DD Headern gjorde jag själv men :P Nu har jag iaf vart i stan o så skulle vi först in på Media Markt och titta efter mobilen men den var slut , men ska in i veckan o köpa den :D (den längst ner i förra inlägget) Ska bli skönt att få ny mobil , o då kanske jag kan mobilblogga oxå ! Alltså inte skicka via sms/mms in till blogg. Det blir inte fint så jag gör inte så! Tog precis kort på mina naglar jag/camilla gjorde igår så jag ska lägga över bilderna nu från mobilen , men de är en jättedålig kamera så bilden kommer inte vara så bra ! Men men .. de syns ivf ! Det jag ska göra nu är väl att kika vidare lite på internet sen vet jag inte! Men hare gött!
 
xoxo /M♥
 
 
(som sagt , sugig kamera)..
God morgon , ja idag blev det en god morgon och ingen dålig ! Igår gjorde jag & Camilla naglar (mest camilla då) ;) Alltså vi målade på mina lösnaglar , på pekfingret , långfingret , ringfingret o lillfingret är det englands flagga och på tummarna är det irländska flaggan :) För er som inte förstod så är det sjklart One Direction naglar ! :D Fast Rob kommer ju oxå från England (London♥) så jag har tillägnat de till honom oxå :) Idag ska vi in till Media Markt o titta på mobiler :) Min månadspeng (de jag har sparat alltså) börjar bli rätt så hög ;) Så jag ska kika på lite mobiler så får vi se va det blir ! Vill ha en Iphone som alla andra tonåringar i hela världen vill (de som inte har). Men samtidigt känns det ovärt att slänga bort så sjukt mycket pengar på en MOBIL!!? Och sen så kommer jag troligtvis ha råd om kanske ett år , om jag ska spara till en helt själv , o då kan jag garantera att det finns en annan mobil som alla kan döda för att få .. Så vi får se ! Men en smartphone blir det nog iaf! Hittade en samsung som var jäävligt lik en Iphone :) Nej nu ska jag fortsätta nörda fejjan! Kommer inlägg senare :) Btw vill helst ha en mobil som jag kan blogga ifrån ;) Fast jag får McBook nu i sjuan så jag kommer kunna uppdat. mycke mer! =) 
 
xoxo /M♥
 
 990:- 
1490:- 
 
Är mest sugen på den längst ner ;)
Aa rubriken får tala idag. Vaknade på heeelt fel sida idag o de finns saker som gör det värre.. ahfsjfbshfbdjhfg. hejdå
Vet inte hur jag ska göra nu :( Får antagligen be en kompis om hjälp (yessica eller nån) som kan sätta in min header och fixa till designen lite .. Fan va drygt .....-.- Ja det är väl som de är nu då!
 
Buhuuuuu jag har förstört allt :'''(
Oj , för 3 minuter sen ungefär började jag logga in o då va statistiken på 12 sidvisningar (idag) sen gick det bara uppåt o uppåt , nu ståre på 18 , vas happenin'?!? :o
FAN JAG FÖRSTÖRDE ALLT JÄVLA SKIT PÅ BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jag håller på o fixar iordning en ny header o så , så jag uppdat. förhoppningsvis senare :)

xoxo
Hejsan! Igår kväll/inatt/imorse så var jag på bröllopsfest! :D Det var riktigt riktigt grymt !! Det var hos mina grannar och de va i deras lada , dom hade fixat iordning riktigt vackert där inne! Och sen hade brudgummen ställt upp gamla båtar som jag och molly byggde när vi var 6-7 år haha :) Vi var alltid hos dom uppe i bastun när han byggde så då byggde vi båtar och dem hade han ställt upp! Och en tavla som vi kladdade lite på , skrev saker o ritade :) Jag och Molly drack cola och de andra drack öl o vin o sånt :p Men de va riktigt riktigt kul! Först va man lite blyg sådär och sen vid 2 (natt) började jag o molly dansa mycket. Haha , vi dansade i tre timmar i sträck . Alltså vi bara dansade o dansade o dansade . Vi slutade aldrig :P sen vid halv 5 så knallade vi hemåt ! Tråkigt men vi var ju tvugna (stav) att gå nångång ! Men de va riktigt jäkla kul! De va allt för just nu iaf ! 
 
xoxo /M♥
Hejsan! Igår var jag på stan med Camilla Molly och My :) Det var riktigt trevligt faktiskt ! Dock köpte jag inget men men .. fick en hundring xtra den här månaden med månadspengen så jag ska börja spara till en Iphone och Ibeats <3 
 
Ah just nu sitter jag iaf och fixar lite med ett skal jag vill beställa (L) Shit , de kostar pengar o då kommer de ta längre tid o spara o .. FAN! Varför ska de finnas så mycke man vill ha ? :'( Äh skit samma jag köper skalet .. KANSKE , om de blir snyggt ;) De kommer defenitift bli med Rob , som ni kanske förstod ? ;p  Nej nu ska jag gå!
 
xoxo /M♥

Ålder: 13 år , 5 månader och 23 dagar (Y)

Längd: 1.54

Sko-storlek: 35/36/37

Född: Västerås (på BB alltså) ;)

Bor: Utanför västerås

Gör just nu: sitter o har ont i benen efter ganska många timmar på stan

 

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: 1. En tjej som alltid har ett leende på läppen , fast det kanske inte alltid är så bra ! 2. En som ställer upp och älskar att hjälpa folk som hare jobbigt! 3. vet inte

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: 1. Jag faller för idioter! 2. Ibland är jag för snäll.. 3. Jag är kär i en som hatar mig 

Vad är du rädd för: spindlar , höjder , *******.. XC

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: ögonen och läpparna

Det roligaste jobbet du haft/har: lite ung kanske ? :P
Har du körkort och egen bil: Nej 

När tar du ditt körkort: typ 5 år förhoppningsvis ?

När grät du senast: ..

När skrattade du senast: idag :)

Vem åkte du bil med sist: markus :)

Vem åt du mat med sist: camilla :) 

Vem sov du hos sist: camilla :)

Vem sov hos dig sist: Emilia <3

Vad var du rädd för när du var liten: åskan

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: veterinär (ormveterinär) :O  

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: ingen   

Värsta smärtan du råkat ut för: mitt hjärta gick i två delar ;'( </3 och svek. 

Någon/Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: *** .. , när vi köpte katterna <3

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: En viss person -.-' GAAAAHHH!!!

Har du någonsin sportat: Beror på vad man menar :P

Vad finns alltid i din handväska: använder inte inte handväska , ska dock försöka skaffa en LV väska! :) 

Har du varit utomlands någon gång: Nää

Vilken plats var finast: -

Största stad/städer du varit i: Stockholm , uppsala 

 
Lite mer personliga frågor.
 

Har du någonsin tagit eller provat droger: Absolut inte

Rökt: Nej

Snusat: Nej

Druckit: haha..

Har du piercing eller tatuering: Har i öronen (piercing alltså xD) Men vill tatuera mig :(

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: det första är personligheten , men annars så ska han ha stora snygga händer och bruna/blåa ögon xD Kort hår , färg spelar ingen roll :p eller krulligt fast..

Finaste komplimang du fått: jag vet inte , oftast är de ju söt , fin , snygg o sånt men de är väl att jag är världens bästa vän o h*n kommer aldrig släppa mig :')<3

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: tydligen.. fast de va iof han som sårade mig ordentligt ;'''''(( </3</3

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja :'''''''''''''''''''''''''''''''''''{ 

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Landet
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: vet inte 
Hund eller katt: Katt<3 
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet. xD
McDonalds eller MAX: Donken

Vin eller Öl: Öl 

Charter- eller skidsemester: vet inte 

Sverige eller Utlandet: Sverige eftersom jag inte varit utomlands

Sport eller nyheter: jag vet inte , men fotboll goes in my heart foevah<3

Hockey eller fotboll: FOTBOLL ♥

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Båda

Sommar eller vinter: Båda

Vår eller höst: Båda

Flyg eller tåg: har aldrig åkt nåt av de , pb?

Bil eller buss: båda

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[njaaa] Jag har varit förtjust i en lärare. (lärare låter så gammalt :o men de va inte riktigt en lärare)

[ ] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person

[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[/] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få

[XX] Du är kär nu

[ ] Du har sårat nån så de börjat gråta (tror inte de)

[X] Nån har sårat dig så du börjat gråta

[/] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

 
ÄRLIGHET
[/] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[ ] Jag har struntat i ett prov. (nej men dock sluppit)


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol. (haha asså inte en hel burk/flaska , men inte bara smakat heller)

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi


UTSEENDE
[ ] Jag är längre än 170cm.

[ ] Jag tycker att jag är ful

[ ] Jag blir lätt brun.
 
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[/] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[ ] Jag har mer än två piercingar. 

[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.


FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.  

[x] Jag vill ha barn nån dag.


SKAMLIGHETER
[/] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.    

[XX] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


Anorexia
[ ] Du känner dig svag.

[/] Du hatar din kropp.

[ ] Du har dåligt självförtoende

[ ] Du använder laxeringsmedel

[x] Du tycker att du behöver vara smalare

[ ] Du fryser väldigt lätt

ADHD
[attention deficit/hyperactivity disorder]


[ ] Du är ofta/mestadels hyperaktiv

[ ] Du har koncentrations svårigheter

[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor.

[/] Du pratar hela tiden

Bipolar Disorder
[x] Du kan vara vild ibland

[x] Du är lättirriterad. (beror på)

[ ] Du sover nästan inte

[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex

[ ] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig

[ ] Du har humörsvängningar


Bulimia Nervosa
[x]Du har spytt upp allting som du har ätit

[ ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter

[ ] Du äter snabbt

[ ] Du har tränat så mycket tills du svimmat

[/] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det


Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare (även kallat äckel , så nej)

[ ] Du hotar andra människor  

[ ] Du hamnar ofta i slagsmål

[ ] Du har våldtagit/antastat någon -

[ ] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning -

[ ] Du ljuger 


Depression
[ ] Du är alltid/ofta ledsen

[ ] Du gråter ofta

[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska 

[/] Du kan vara väldigt osocial

[/] Du har dåligt självförtroende

[ ] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel.


OCD
[tvångstankar]
[/] Du har störande tankar eller tankar du hatar

[ ] Du måste göra särskilda saker tills det känns rätt

[ ] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker

[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier 

[ ] Du måste kontrollera saker flera gånger

 

 

Hejsan! Satt o checkade igenom min gamla DV (bilddagboken,dayviews) o då hade jag lagt ut en bild på ett hjärta o skrivit en text till en som jag gillade.. dock gillar jag honom fortfarande.. Men texten var iallafall: 
 
Du är ett avslutat kapitel, fan jag har vart modig.
Satsade på dig, fan jag hatar dig otroligt.
Du va så gullig, du va så snäll.
Men du ändrade din person, och sa upp dig som vän.
Ta kontakt igen?! - fan det kan du fetglömma.
Livet är slut, vill inte leva så här.
Du var mitt allt, du va hela min värld.
Kunde gråta långa nätter, tänka på dig.
Du är inte den du var, och jag längtar efter dig.
Vi gjorde allt tillsammans men du blev en annan människa,
blev en annan person, inte den som jag älska.
Mitt hjärta var fullt av hopp, nu är det ihåligt.
Alla jävla minnen äter upp mig innifrån,
jag ber en bön till min gud, och fan jag vill här ifrån.
Finns inget kvar att kämpa för, inget att hålla fast vid.
Var rik på kärlek, men nu så är jag fattig.
Förstår nu livet livets stora gåta, att hålla sig kvar,
men jag börjar att gråta tårar.
tänker på allt som har hänt och kommer hända.
Jag gav dig allt men du spotta på mitt hjärta,
stampade på mitt huvud, skrattar åt vad jag kände.
Slet min kropp i två delar, sen kallar du oss vänner?
Ångrar ingenting, för vi hade våra stunder.
När du inte fanns här så hittade jag dig i drömmen.
Vill inte glömma dig, men vill inte komma ihåg,
dagen då jag blev du, du och jag, vi blev två.
Du vet vem du är
 

Det är en vers till Fonky Fresh låt "Du var mitt allt" Och den texten är så jävla freakin' sann!! Aa nej nu ska jag åka o beställa mat med älskade broshan :)
 
xoxo /M♥
Aa jo kände bara att jag måste tala om en sak , jag lyssnar på en låt o de är en massa saker som ploppar upp i mitt huvud. Jo , alla säger ju att det var bättre förr , de va inte lika mycke skitsnack o bråk o grejjer men jag vet inte om jag håller men fast jag samtidigt gör det . Såhär äre , förut , typ i femman , fyran o sånt där då vare myyyycke mer skitsnack och "tjejbråk" än nu . Beror på vissa saker . Men ändå , nu blir man sårad hårdare och man tar åt sig mer , särskilt när det handlar om killar o kärlek. Kanske handlar allt bara om att man blir äldre , vad vet jag .. Tycker iallafall att man ska vara barn så länge man kan !
if ''happy ever after'' did exist.. i would still be holding you like this. all those fairytales are full of shit.
Fick precis reda på att marco och joakim har gjort sluuuut :'( De va de finaste paret som finns juuuue :''( (marcok.devote.se & joakimlindqvist.com) för er som inte vet , hur nu de går till (?) :S Nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik o sååånt .. 
 
xoxo /M♥
Haha jag har en kompis som är från somalia o hon lyssnar såklart på arabisk musik o vissa låtar kan väl vara bra , men dehär är ju ba för grymt ;D 
 
 
1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
What happens tomorrow

2. Kommer du komma långt i livet?
För jag vill ha dig här

3. Hur ser dina vänner dig?
You Learn

4. Kommer du gifta dig?
One More Time

5. Vad är ditt livs themesong?
Sommarsmurfar

6. Vad e ditt livshistoria?
Give me everything

7. Hur är skolan för dig?
Levels

8. Hur kan du komma framåt i livet?
International Love
 
9. Hur kommer imorgon vara?
Got 2 Luv You

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Red red wine
 
11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Let it be

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Moments ago

13. Hur är det med ditt liv?
Jack Sparrow

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
One in a million

15. Hur ser världen på dig?
Like A G6

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
We found love

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Things we do

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
I like how it feels

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Ma cherie

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Now you're gone

21. Kommer jag nånsin ha barn?
Summertime

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Coconut tree

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Stop

24. Kommer du få personen du är kär i?
Äckligt

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Soldiers

26. Vad är min danssång?
Black and yellow

27. Vad är några tips till mig?
Vamos A La Playa
1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
What happens tomorrow

2. Kommer du komma långt i livet?
För jag vill ha dig här

3. Hur ser dina vänner dig?
You Learn

4. Kommer du gifta dig?
One More Time

5. Vad är ditt livs themesong?
Sommarsmurfar

6. Vad e ditt livshistoria?
Give me everything

7. Hur är skolan för dig?
Levels

8. Hur kan du komma framåt i livet?
International Love
 
9. Hur kommer imorgon vara?
Got 2 Luv You

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Red red wine
 
11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Let it be

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Moments ago

13. Hur är det med ditt liv?
Jack Sparrow

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
One in a million

15. Hur ser världen på dig?
Like A G6

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
We found love

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Things we do

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
I like how it feels

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Ma cherie

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Now you're gone

21. Kommer jag nånsin ha barn?
Summertime

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Coconut tree

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Stop

24. Kommer du få personen du är kär i?
Äckligt

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Soldiers

26. Vad är min danssång?
Black and yellow

27. Vad är några tips till mig?
Vamos A La Playa
Nej jag vet , jag har inte uppdaterat något på 4 dag , know why? Nä trodde inte de .. Nä men jag har varit rätt mycket med Emilia , o sen igår så var jag med Emilia , Linnea o Alva ;D Shit vilken härlig kväll :) Mycke garv o skratt ;) Förresten , jag ska bli såååå mycke bättre på att ladda upp bilder btw.. Vet att de är roligast o se xD Men har inga just nu , ska ladda kameran o ta nåra . Förresten , min blogg har fyllt 2 o jag har inte märkt de :'/            28/8-10 ♥ 
 
xoxo /M♥