hade as kul på stan idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej allihopa! Gissa vad i morron ska jag,bästa amanda o bästa molly gå sjäva på stan! Fan vad kul de ska bli kram
Vad gör alla på en dag som denna? kram
Hellu! vad gör alla? Sj äter jag fil och flingor. Jag hoppas ni är glada iaf. Pusssssss
Hej allihopa!! Lika tråkigt väder today. Vet inte vad jag ska göra. Någon som kan komma med en idé? Pözzzzz

Vad gör alla idag då? Jag hoppas ni har det bra. Var på stan idag och handlade mat =) as jobbigt.

Min kusin Elinor har skrivit ett manus till en film! Jag ska vara med och min syrra ska vara med sen vet jag inte om hon har frågat någon mer än. Pözz
Gud vad det regnar!!! Poolen är full med vatten! Man får ha max till en gräns och nu är det vatten till toppen! Oops! Äsch jag ska bada idag =).
Hej alla! Ska strax äta. Vad gör alla??
Igår var vi o fiskade. Vi fick 7 fiskar sammanlagt.
Hej alla! Alla är ute förutom jag. Jag sitter och käkar godis *mums* =P Idag ska vi grilla namnam!
Oh nej! Nu regnar det! Vi tänkte åka och fiska idag men det blir väl inget dåra ='(
hej allihopa idag har jag inge att göra kram
Hemma från sunnanö! Skönt att va hemma! Ni ska ba veta vad mina katter gjorde xD! De hade ner deras godis skål på golvet så locket öppnades och då åt de upp hela burken!!! Hahaha xD Puss på er kära bloggsare (L)
Jag vill åka till öregrund men ändå inte snälla hjälp mig vad ska jag göra? Jag vill ju inte lämna katterna!! Våran granne Inga-Lill kommer ta hand om katterna. Vi kommer ändå inte vara inne så länge men men....pözz o kram 'hjälp'!
På fredag bär det av!! Åker till Öregrund dåe!! Kommer sakna er alla men jag kommer ju hem! Får sitta i bilen typ 2 och en halv timme men det äre f*n värt! bye bye v-manland!

Hej allihopa! Jag har inte bloggat på länge men kände att nu äre nog dags igen! I Torsdags var jag med Lucas<3 Vi hade jätte kul vi badade med Molly och Jessica,vi cyklade med de och massor mer! Jag och Lucas garvade när vi var i hängmattan för vi höll på att ramla ner xD! Men det var jätte kul när han var här!! Han måste komma snart igen för jag saknar honom jätte mkt!!!!! Våra gammla grannar David,Carolina,Elvira och Linnea saknar jag verkligen jäääätte mycket!! Carro o David=mamman och pappan. Elvira o Linnea=barnen. Jag saknar de så mycke att jag kan dåna av! Iaf idag är det POWER BIG MEET!!!!!!!!! Som jag har längtat! Ska ner idag med mamma,pappa och Molly. Jag vet inte om Martin,Maria,Markus och Camilla ska med men kanske. Jag har ingen Nokia kabel till min mobil men när jag får en så kommer jag lägga upp massa bilder då kan ni få se de fina bilarna om vi nu ser några men antagligen gör vi det ;). Vi kommer stå vid högskolan där vi alltid står! Förra året såg jag en silvrig BMV, så j*vla fräsch!! Men då hade jag en samsung men dålig kamera så det vart inte en jätte bra bild. Förra året så var det några som vart stoppade av polisen xD. Det står ju as många poliser där! Såg minst 3 polisbussar! Iaf ska det bli jäääätte roligt! Jahopp nu sitter man på verandan,bloggar och lyssnar på musik. Man är såklart inne på msn oxå. Men nu ska jag kila! Hare gött!

Hej allihopa! Idag har jag bara chillat och övat till talang nästa år! Kram<3