Jag tycker ni ska kolla in alexbringpalm.blogg.se! den bloggen är jätte bra att läsa!!
Tjena bloggen! Hur mår alla?? Jag tänker inte ha min frågestund längre :( jag menar ingen ställer knappt frågor men har ni någon undran så fråga via kommentar!! Vill du inte att ngn annan ska se det så då skriver du de så fixar vi de!!!
I morgon går jag kanske till skolan..buhuu!! Aja man måste. VILL HA JUL OCH SNÖ!!!
Grattis på födelsedagen hoppas du har de bra :) Kyssar
Hej! Vad gör ni? Själv har jag ganska trök xD Vad ska alla hitta på imorrn? Kom ihåg att lilla Amanda vann tävlingen! Kram!
Hej! Jag tror tävlingen får bli avslutad för ingen verkar vara med förutom en så vi har en vinnare! Trummor...AMANDA!!! dadadadadaaaaaa!
Sluta tracka folk ditt lilla äckel!
Hejsan! Nu är det en tävling på gång!!

För att vinna måste du:
*skriva ngr rader om djur! Minst 5!!
*Beskriva vrf du just ska vinna
*Skriva vad din blogg handlar om!!

 Vad kan jag vinna?
Du kan vinna:
 Om du kommer etta:Får du stå med i min blogg i varje inlägg i en vecka sen utlottas en ny vinnare!
Om du kommer tvåa: Kommer du att vara med i min blogg i två inlägg!
Om du kommer trea kommer jag lägga ut din blogg i ett inlägg!

Fölåt att jag inte har bloggat men jag är sjuk så nu ska jag inte sitta mer men bli inte förvånade om jag nt bloggar!

Ni vet bilderna från Majas kamera? De kommer inte upp idag för Maja är sjuk och hon ligger bara och kollar på film =( stackare. Men vi får se när de kommer upp! Maybe to morrow! Vi får se eftersom hon är riktigt dålig!! Men ngn gång kommer de upp! Kram (K) 

Camilla är grym på finns i sjön!

Har ni sett typ born to be shep reklamen? Då har ni säkert sett Frankphone....mhm! Den är ju så klockren! Kyss(K)
Förlåt glömde bilden till new moon men här kommer den!


"SUCCÉN FORTSÄTTER"
Efter att ha blivit dödligt förälskad i vampyren Edward Cullen, blir Bella Swan helt förkrossad över hans plötsliga försvinnande. Hon blir vän med den oemotståndlige Jacob Black men dras in i en värld av varulvar, vampyrernas dödsfiende, där hennes lojalitet sätts på prov!


Uppföljaren till kultfenomenet "Twilight" har blivit en ännu större succé än föregångaren! I denna intensiva uppföljare och storslagna filmatisering av del två i Stephenie Meyers berömda bokserie om en tonårsflickas möte med vampyrernas och varulvarnas värld återser vi givetvis alla stjärnorna från den första filmen.

Tillåten från 11 år på bio
Romantisk thriller
Speltid: 125 min+ 131 min.
Inspelningsår: 2009

Maja har den filmen =)

Hejsan! Nu har jag fått ett bra förslag här! Av carro. Hon skrev att jag kunde ha en frågestund! Så nu tänker jag ha det! :) Tack så jätte mkt för tipset Carro<3! Kyss(K)

Hejsan allihopa! Jag gillar verkligen att blogga men jag vet inte avd jag ska blogga om!
Men ingen ger förslag som jag kan blogga om varje dag och när ingen ger de så vet jag inte!
Eftersom jag inte vet kanske jag borde lägga ner bloggen eller vad tycker ni?
Jag vill verkligen inte det men när jag inte har ngt att blogga om så...
Ledsna kyssar Malin(K)

Hejsan! Jag lovar att bilderna från igår kommer synas på bloggen idag men Maja är på arosfortet med Martin,Micke,Markus,Camilla och Philip. Men jag ska ta fler nu typ. Kyssar(K)




Vem gillar ni mest? Kommentera och skriv namnet på den som ni gillar mest! Snart kommer oxå lite tävlingar komma ut!!!

kommer ni att få se bilder på poolen!! Och på mig,trisse o vilda =) Jag har lånat majas kamera och tagit kort, så nu kommer jag att ladda upp bilder i morron. Puss o kram (K)
Hejsan! Jag satt nyss och åt en tallrik med coctail och grädde! Så gott! Kyss/M
Hejsan åt nyss en as god mat! Vi åt fläskfillégratäng med potatis! Asså fatta hur gott det var! Kyssar! (K)
Hejsan! Jag var nyss ute och tog kort på mig och lite andra saker =) Men nu vet jag inte vad jag ska ta kort mer för jag har varit på hela min tomt och tagit en massa kort! När jag köper sladd ska ni få se. Men nu vill jag ha era tips om vart jag kan vara ngn stans. Du vet ju inte hur det ser ut där jag bor men du kan ju skriva t.ex. vid skogen,i en rabatt,vid en bil osv... Hoppas ni kommer med många bra förslag! Kyss(K)

Tjohoo! Vad gör ni? Själv sitter jag och njuter av mina sura godisbilar ;) Hejdå! (K)


                                        Lucas♥Malin

att ni ska få se bilder på poolen. Kanske idag det beror på men ni ska få se den!! Kramiz(K)

Lyssnar på den just nu! Den är så fin! Älskar er mina sötnosar! Kyssss(K)

KOLLA IN BLOGGEN! http://vilma.se
Äntligen helg!! Gud så skönt! Jag vet fortfarande inte vad jag ska blogga om! SÅ HJÄLP MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (K)

Hejsan! Jag har varit med Amanda idag! Först på badet när vi kom dit gick vi in och bytte om. Sen hoppade vi i, i den ljupaste men Mickis och jag gick till den näst största ist. Vi hade as kul för det var typ...jag vet inte hur man ska förklara men det var as kul för Micki kom inte upp på den xP Men sen efter de gick vi hem till Amanda och hade jätte kul! Ses/M<3

Jag vet fan inte vad jag ska blogga om på dagarna?! Så drygt! För jag gör ju liksom inget intressant! Men idag har jag faktiskt vart med Amanda! Det var ju as kul =P. Vi gick till skolan (persbo) och hade jätte kul! Men snälla, om ni vet vad jag kan blogga om så kommentera gärna då!!! Love ya!

Min favvo stjärna!Bästa stjärnan!
Bästa stjärnan!
Bästa stjärnan!
Bästa stjärnan!
Bästa stjärnan!

Asså hon är ju bäst i världen! Pusssss(K)

MUMS

MUMS! Min bror stor ute vid pooldäcket =P Kyss(K)

Hej! Idag var jag till skolan ju, jag åkte buss till skolan som vanligt. Sen kommer vi dit och då ska vi sätta oss på platserna. Sen skulle vi skriva en namnlapp och ha på bänken men oxå en till pennan (en mkt mindre!) Efter det så ska vi ha ngn poängjakt och va indelade i grupper och då fick jag vara med bästa Linda som är ny i klassen men oxå ngr från sexan och det var mohammed och sebbe. Nej nu ska jag vara med Jessy!
Puss o kram(K)
Men snälla sluta kommentera ni som bara skriver skit saker!
Allvaligt jag mår asans bra! Vette fan vrf men det är massa fjärilar i magen och sen gör jag ip-ljud (ni vet tjejspråk som killar aldrig skulle förstå =P). Nej nu ska jag säga till camilla och markus att sätta på tv ist för ps "playstation". För nu börjar snart sommarlovsmorron :P. Missade i morse och det är ju sista avsnittet av fångad! Nej nu måste jag sätta på fort!  Älskar er alla<3 (K) 
Om du inte är 15 ska du fan inte se den!!!! Bara varning! As läskig! Satt bakom en kudde och varje gång som Jessy sa 'Bu' hoppade jag till xP
Hoppas ni haré bra! Idag är det skola! :s! NEEJ =( buhuu! Nu sitter jag och pratar med Vildis ska snart käka frukost och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på disney en stund innan jag ska fixa mig :P Men vi ses senare hörrni! Kyssssssss (K)
Nu ä jag hungrig tur att det är mat snart=)=)
Du som var anonym och skrev att jag stavade fel på engelska du ska veta att jag använde google översättare. Förresten ska du inte klaga på att jag stavar fel på engelska när du inte ens kan stava rätt på SVENSKA?!
Allt var mycket bättre när man var liten,
man hade inte så stora bråk som nu
man kunde sova i någons famn.
Men nu när man är stor är man bara osynlig,
man bråkar mer med kompisar.
När man var liten behövde man inte gå i skolan,
då visste man redan det man behövde.
Men nu är man äldre och jobbar så mycket man kan i skolan.

Text av:Malin


Everything was much better when you were small,
it was not so big trouble now
you could sleep in someone's arms.
But now that it is great, you are just invisible,
it messes with my friends more.
When you were little did you not go to school,
when you already knew that they needed.
It is now older and working as much as you can in school.

Text: Malin




Jag tycker texten är sann för mig iaf!



"Tänk om vi har dödat en människa"
När ödeladan brinner ner drabbas tolvåriga Frida av skuldkänslor. Släckte hon cigaretten när hon tjuvrökte med bästa kompisen Isabelle? När polisen hittar benrester i resterna av ladan börjar den verkliga mardrömmen.

Frida och hennes nya bästis Isabelle går i sexan. En dag cyklar de till en gammal lada för att tjuvröka. Men det känns som om någon iakttar dem i smyg. De fimpar cigaretterna och sticker därifrån.

Plötsligt hör de brandkårens sirener. Ödeladan brinner! Frida och Isabelle undrar om de släckte fimparna ordentligt. Är det deras fel att ladan har brunnit ner? Frida lovar Isabelle att aldrig berätta för någon vad de vet. 

När polisen undersöker spillrorna av ladan hittar de benrester. Någon tycks ha blivit innebränd! Frida plågas av våldsamma skuldkänslor. Det blir inte bättre av att någon smyger omkring runt hennes hus på nätterna.

DET BRINNER! är en spännande thriller men också en varm berättelse om vänskap och mod.

Tillåten från 7 år.
Barn/ungdomsthriller.
Speltid: 1 tim och 20 min.
Inspelningsår: 2002


Den här filmen fick jag låna av Amanda =)

den kommer jag lägga ut varje söndag och idag är det ju söndag så om en liten stund kommer jag lägga ut en bild på 'veckans film' Men jag glömmer såklart inte att skriva om den! Kyssar

Hej! Som ni vet så ville jag ju ha tips till vad jag kunde blogga om och det fick jag! Amanda gav mig ett svar. Och jag tänker ta hennes tips,hehe. Jag kommer varje vecka att lägga ut en bild på 'veckans film'. Den film jag tycker ha varit bäst under veckan helt enkelt (: Ha det bra nu

Kram o pusss

Hej alla! Kolla min bdb nu Dadada2
Hejsan! Nu är jag hemma hos jessy. Jag har blivit sminkad och vi ska snart gå ut och ta kort ni får se dom sen när jessy har lagt ut dom om hon ska det. Jag tror det iaf då kommer jag kopiera eller spara :) Ni får se de isf. Jaha vad gör ni dåe? Hoppas ni mår bra för det gör jag. Kysssssss
Vad gör ni? Själv sitter jag brevid min syster
Har ni tips? Kommentera på bloggen eller på bilddagboken: LucasBejbi. Gör det nu! Hoppas alla har det bra för det har jag! Kram<3
Har tråk som vanligt! Mamma bakade blåbärskaka det var super nice!! Hon har gjort det nåra gånger sen vi plockade blåbär. =) nåja nu ska jag lägga upp bilder trorja! Kram<3

Har nyss vart o hälsa på morfar o köpt ny väska! Laddar strax upp bilderna.pöwz

Har nyss ätit frukost och ska snart ut o springa. Pözz (förresten idag kanske jag inte kan blogga så mkt ska in till stan)
ASSÅ VAD VILL DU MIG ÄCKEL!!!!!!!!!!
Hejsan! Ska snart ut å springa med Jessica =) när hon har käkat klart och vi har vilat lite. Men kom ihåg att om du ska ut o springa så uppvärm o strecha (stavas) först! Puss
Hejsan allihopa! Snart ska jag vara med Jessica!! Kul kul! Vad gör alla en mulen förmiddag då? Sj sitter jag och chattar och läser bloggar. Bloggar gör jag ju oxå! :P Jag lovar att ni ska få se bilder på poolen och däcket eftersom de är klart nu. Och ni som undrar så har jag nu bytt till min vanliga telefon igen =P. Jag har äntligen fått igång den!! Mamma fyllde ju år i torsdags och jag tänkte säga vad hon fick. Men så ni vet så fick hon en kamera i förskott för nåra veckor sen. Hon fick iaf: en ny mobil (en rosa LG TOUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) jätte mkt blommor, en fruktpresent från mig! och en klänning o blomma (i kruka). Så åt vi mammas smörgåstårta jag älskar den!!! Nån som behöver ny mobil de är jag! Puss å kram
Hej! Jag har en fråga: Varför ska alla på bdb bli tjuriga så fort man skriver en kommentar eller i pm eller ngt?! Blir så trött på att så fort man skriver en mening så ska den man skriver till skriva typ som: Och? Men dra! Cp barn! Jag fattar inte så jävla sjukt! Aja adios amigo!
Hej alla kramgoa nallar där hemma♥! Jag hoppas ni har det bra men nu vill jag ha lite hjälp för jag vet inte vad jag ska blogga om! Så kom igen och hjälp till nu! puss å hej!/M
ADDA MIG NUUU PÅ BILDDAGBOKEN LucasBejbi! Gör det nuuu kyss(A)
Shululu everybody! Jessica gick nyss hem. Tänkte berätta om vad jag gjort idag (:! Idag fyller mamma år!! Så idag har jag: varit ute med molly o lekt tihihi, badat, ätit smörgåstårta, badat igen, varit me jessica. Vad gör alla en kväll nudå? Jag menar klockan är ju 21.37. Jag hoppas alla har det bra iaf! Pözz å hej/M

God morgon! Vad gör alla en regnig dag som denna?
                                     Pusss på er alla♥

jag minns varje stund-tobbe och gabbe
LÅTEN ÄGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

När jag ska ha veckans kompis är det så att jag kommer att lägga ut en bild på den kompis som jag tycker att har varit snällast mot mig och haft mycket kontakt med mig via bdb,msn,telefon eller på något annat sätt. Då kommer jag att lägga ut bilden på han/hon sen skriva lite om personen =) Kommer självklart fråga om jag får lägga ut en bild först! Kram
Tror jag ska böja med att ta bilder på min outfit. Och så kommer jag att ha ''veckans kompis'' på måndagar det börjar idag men jag berättar mer sen för nu ska jag käka lite mellis. Kram!
Amanda Leander is my best fried 4-ever!
hej! just nu sitter jag och äter macka och dricker mjölk. Sjd?

                                            Kyss kyss

Sluta spela fjortis för du är ingen