Hej kära läsare! Idag har det varit stekande sol! Nice men varmt...
Som de flesta som känner mig så gillar jag att sjunga och kanske ska vara med i Talang 2011! Men jag ska sjunga *** *****. Ni kan gissa vilken låt. Men i fall de vill höra ngt annat så ska jag öva in ngn annan låt oxå men vet inte vilken så hjälp mig nu!!!!!!!!!!!!
Hej läsarna! Hoppas ni kollade på alla fina och alla flum bilder!! Jag,Molly och Jessica cyklade dit eftersom vi bor ganska nära. Vi tog inte bara bilder utan vi kollade oxå på min och Mollys gammelfarmor och gammelfarfars grav.

Hej allihopa! Idag har jag åkt ner till hälla kl.kvart över 11 för att Markus (min bror) skulle på halk körning. Då åkte jag syrran och pappa ner till donken och käkade :P mums!! Nu är jag hemma och ska ut och steka i solen på verandan!
Kram kram ät banan!

Amanda jag är jätte ledsen över det med Larizza!! Jag hoppas hon överlever!!!!!!!!!!!!! Du vet att du alltid kan komma till mig om du behöver någon att prata med! Jag älskar dig mest gumman! pözz
Hej hej! Jag har skaffat ny blogg alltså den här. Min gammla var inte bra så jag skapade den här ist! Hoppas den är bättre!
Kram kram ät banan //malinJag och molly. det är jag som står